Even voorstellen Mijn naam is Paul Assen en ik ben het gezicht achter Woesaa Ontspanning & Sportmassage.
Positiviteit, humor en betrouwbaarheid zijn de woorden die mij typeren.
Reeds vier jaar geleden ben ik als hobby begonnen met een cursus ontspanningsmassages. Ik kreeg meteen het massage-virus te pakken en wilde mij verder ontwikkelen als allround masseur.
Na diverse erkende opleidingen te hebben gevolgd (Gediplomeerd sport – en stoelmasseur), ben ik in 2015 mijn eigen massagepraktijk gestart.
Ik ben inmiddels gespecialiseerd in het uitvoeren van ontspanningsmassages, sportmassages, hot stone massages, bamboe massages, hypno massages en stoelmassages.
De diverse massages die ik aanbied, treft u tevens aan onder het kopje ‘Massages’.

De meeste mensen hebben een (te) druk leven vol stress. Een massage is daarom de perfecte manier om af en toe voor even uit deze hectiek te ontsnappen. Ik vind het geweldig om mijn cliënten door middel van een massage opnieuw in balans en tot rust te brengen.
Omdat ik van mening ben dat het belangrijk is ook naar de oorzaak van de klacht te kijken, ben ik altijd bezig om mijn kennis op peil te houden.
Op deze manier kan ik mijn cliënten nog beter van dienst zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zelf eens een massage ondervinden. Maak een afspraak en ik begroet u graag in mijn praktijk.
Groeten,
Paul Assen